fredag den 14. oktober 2016

Storebox - super smart del af MobilePay

Jeg må bare sige det straks: Storebox er bare genialt. Når du sammenkæder din MobilePay med funktionen Storebox, så får du dine boner i MobilePay som en digital kvittering. Slut med boner hvor varmetrykket forsvinder og/eller falmer. :-)


Det er virkelig kundeservice når det er allerbedst. Uanset om du kun køber dagligvarer, eller du netop den ene dag køber elektronik, så har du lynhurtigt mulighed for at vælge om du vil bevare eller slette en kvittering fra din MobilePay-app. Alt sammen ganske gratis!

Det kan da bare ikke blive bedre, tænker jeg.

Vi kender alle situationen hvor vi har småtravlt med pakningen i køen, og bonen bare ryger ned sammen med kølevarer. Sådan en bon der får lidt fugt bliver ganske ubrugelig inden for kort tid - og i hvert fald er trykket det første, som ryger.

Der er nogle eksportmuligheder til PDF, der også gør, at du bagefter kan sende den som mail til din Indbakke, og derved er du heller ikke afhængig af hvorvidt du skal skifte mobiltelefon eller om du clearer din cache på mobilen med nogle af de optimeringsværktøjer jeg i hvert fald bruger på min LG-mobiltelefon, som kører med styresystemet Android.

Som du kan høre, så er dette prima kundeservice.

Smid gerne en kommentar. Bruger du også systemet, eller har du spørgsmål?

God weekend. :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar