søndag den 1. januar 2017

YouSee - nytårsnedbrud med konsekvenser for mange

Jeg skrev i sommers artiklen YouSee - Uanset om du kalder det TDC eller YouSee, er der problemer. Det er aldrig sjovt når cirka 1,2 mio kunder er uden signal når Dronningen skal holde sin nytårstale. YouSee lover i dag kompensation uden dog p.t. at nævne hvad det skal være. De sagde på TV2 News, at man fokuserede på at få løst problemerne, og man kunne af samme nyheder forstå, at der var folk, som endnu ikke havde fået signal...


Det lyder alt sammen meget godt, men faktum er, at det er en aften med traditioner. De af os, som ønskede at se den svenske version af 90 års fødselsdagen var forhindret i dette, for SV1 og SV2 var også påvirket... Signalet er dog tilbage på de svenske kanaler.

Én ting kunne YouSee gøre med det samme. De kunne åbne samtlige kort for en uges fuld skrald på alle kanaler for dem som har box eller kort i deres tv. Det ville være en lynhurtig kompensation, som kunne skabe lidt goodwill.

Hvis folk skal ind på en side for at søge kompensationen, så forsvinder det hele ud i et sort hul, for der er ikke ret mange, som gider den slags. Klart nok, for hvorfor skal man minde sig selv om, at dele af aftenen gik i vasken.

Så kan nogle indvende, at det er underligt folk bliver så sure, men der er tale om en kerneydelse. Faktisk er det endnu værre, for YouSee, at det måske nu er gået op for folk, at de kan hygge sig UDEN disse dyre tv-pakker, og det kan godt komme til at koste kunder.

Så det bliver spændende at se de langsigtede konsekvenser ved dette nytårsnedbrud hos YouSee.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar