torsdag den 11. januar 2018

DSBs toiletter på Høje Taastrup station

Billedkilde: Artikel på EB Online
DSB har renoveret deres toiletter på Høje Taastrup station. Tidligere skulle man smide en to-krone i en automat, hvorefter man kunne være ret usikker på hvad der mødte én, når man trådte ind på disse lokaliteter. Det er alt sammen ændret nu...


Nu skal man sende en sms til et 1412 med koden "åbn hta1" (i dette tilfælde på perronen mellem spor 3 og 4 lige over for elevatoren. Det koster en femmer, men du slipper som kunde for at skulle have mønter på dig.

Smart tænkt, fordi folk dels ikke har kontanter på sig, og samtidig smart, fordi man ikke skal bruge tid på at tømme eller reparere disse automater efter hærværk.

Dernæst kommer selve oplevelsen. Der er VIRKELIG shinet op med lyse farver. Hvidt med blå motiver fra togverdenen, fint puslebord til dem med dét behov - altså skiftning af ens baby - og bare en LANGT MERE positiv oplevelse.

Der er så få, som roser DSB, og jeg synes derfor det var på sin plads at give denne tommel-op herfra, for der er virkelig tale om noget, som gerne må kopieres til flere stationer.

Fortsat god dag til alle herfra.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar