onsdag den 29. marts 2017

avXperten - Hold dig langt væk!

Det lader ikke til, at avXperten kan leve op til denne
påstand om at være Danmarks bedste!
Det var en yderst skuffende oplevelse at anbefale avXperten til en kammerat. Jeg havde brugt dem før, men det sker ikke igen. Min kammerat skulle bruge en lader til stikkontakten efter hans originale lader fik bøjet det ene ben.
Jeg anbefalede ham denne universal adapter til 39,- + porto, som angives at kunne levere 2000mA. Normalt er minimums-styrken fra en computer på 500mA, ifølge dette og andre links. Som brugeren "thov" skriver i sit svar på EDBprisers forum, så er der nogle bærbare der har svært ved at holde denne strømstyrke.

Det er ikke tilfældet med min kammerats computer. Han bruger en Packard Bell, og kan derfra sagtens lade sin iPhone samtidig med at han hører musik fra f.eks. en YouTube playliste.

Derfor undrede det os noget, da han da vi talte sammen på telefonen, fortalte, at han ikke kunne lade telefonen via dette nye stik fordi det ikke leverede nok strøm, og jeg skrev straks ind til avXpertens support med disse ord:
Hej i avXperten.dk

Jeg er, for at sige det pænt, noget overrasket over, at høre, at min kammerat, som købte en USB-lader hos jer,
<https://www.avxperten.dk/220v-usb-lader/usb-oplader-2a-hvid-bw.asp> fortæller mig, at den lader med så lav spænding, at han ikke engang kan afspille YouTube-musik på sin iPhone mens kablet er tilsluttet denne lader. Han kan fint lade sin telefon med samme kabel tilsluttet sin pc, så spændingen må være alt for lav i den lader han har modtaget fra jer. Mon ikke I er kommet til at sende den model, som endda er 10,- dyrere, men som KUN leverer 1000mA strøm? Denne ses herfra: <https://www.avxperten.dk/220v-usb-lader/usb-oplader-1a-hvid.asp>

Der står udtrykkeligt følgende i beskrivelsen af laderen han bestilte:

=== citat ===

USB oplader konverterer en almindelig stikkontakt til et USB stik. Derved kan du oplade USB enheder via en almindelig stikkontakt. Kan bruges til alle smartphones samt tablets.

=== citat slut ===

Jeg har tidligere selv købt andet udstyr hos jer uden problemer, så det forbavser mig noget. Er der tale om en produktionsfejl, så I har fået flere af disse retur? Jeg håber I vil sørge for en returkode til min kammerat, for jeg føler mig noget til grin over at anbefale jer når skidtet ikke lever op til forventningerne.

På forhånd tak for svar.
Nu kunne man så håbe, at avXperten var seriøse nok til at erkende der kunne være sket en fejl, men se lige her hvad deres svar er her til morgen:
Hej
Tak for din mail.
Jeg kan ikke udelukke at der kan have ligget noget forkert på lageret.
Den nemmeste at tjekke er at kigge på laderen, da det står på den hvor meget den lader med.
Hvilket kabel og hvor langt et kabel bruger han til laderen, da det har stor indflydelse på hvor meget power der kommer igennem.
Med venlig hilsen / Kind regards
Poul Enevoldsen - Kundeservice
www.avXperten.dk
Tlf. 8632 7171
Bemærk det fremhævede. Det er den største omgang pjat, der nogensinde er skrevet lige siden det første USB-kabel blev produceret, og dette især når det er det originale Apple-kabel, og det virker fint fra computeren. Der er ikke tale om slitage når det virker det ene sted, men ikke det andet. Jeg skrev derfor således:
Hej Poul
Det er dybt useriøst. Som Peter siger skal han have teaterkikkert for at se skriften på laderen..
Længden på kablet kan jo ikke være problemet, når det er samme kabel han bruger i computeren, og derfra virker det. Kablet er det originale fra Apple!
Slut med at anbefale jer til nogen som helst!
// Henrik
Jeg skal nok opdatere denne artikel når/hvis der kommer svar, men må konstatere at et hidtil godt kundeforhold er slut. avXperten kan ikke anbefales. Et minimum af respekt for sine kunder må være noget vi alle kan forvente i stedet for bortforklaringer og udenomssnak i håbet om, at folk opgiver når prisen ikke er højere end den var.

Herfra hopper jeg nu videre til AV-Cables.dk, som har leveret med fin stabilitet i anden forbindelse.

Har du også erfaringer med avXperten så skriv gerne en kommentar.

1 kommentar:

  1. Nu kom der skub i sagen! Der sendes en ny, og avXperten vinder nu et par af de mistede stjerner. 😎

    SvarSlet