lørdag den 10. december 2022

Føtex - varierende succes med håndtering af feedback gennem Føtex-app

Man kan selvfølgelig altid diskutere hvem der har ansvaret, men set med kundens briller, så er det dybt useriøst, når man tilbyder sine kunder om de vil kontaktes i forbindelse med en kritisk kommentar, at man ikke tager denne kontakt.

Jeg har tidligere behandlet Føtex, hvor der var en meget positiv oplevelse med dem. Men det seneste halve års tid har der været en meget svingende kvalitet i både scannerfejl, ventetider (særligt ved kiosken) og flere andre ting, som kunne håndteres bedre.

Blomsterbod midt i forhallen ved kiosk/kundeservice

Hvor man før havde placeret denne ovre ved indhakket tæt ved indgangen heroppe i byen, så har man rykket det, så der i spidsbelastninger opstår kø, som hverken kan komme frem eller tilbage. Det skal man ikke have gået mange semestre på detailhandel for at vide er noget, man bør ændre. :-)

Det er meget forståeligt, at man gerne vil have en forhal der skaber omsætning, men der er en hårfin balance mellem næsten for meget og så komplet kaos. Man bør helst bevæge sig langt inden for grænsen hvor tingene ikke støjer, men hvor folk rent faktisk kan komme ind i butikken uden at skulle kante sig omkring en hulens masse ting, der fylder...

Ben i stjerneskud

Helt konkret var jeg for over en uge siden ude for et ben i fiskefileten. Tydeligvis fiskefileter, som går direkte fra discount over til at ligge på et stykke toast. Jeg er i hvert fald færdig med de stjerneskud, der længe har været trækplaster om fredagen, først til en flad tyver, og nu steget først til 25,- og senest 29,-.

Det handler ikke som sådan om et enkelt ben, men hele den måde, man ikke tager hånd om sin kundeservice. Når man kommer med positiv - og konstruktiv - feedback, så bliver den ignoreret. Det er en farlig kurs, for så kan man lige så godt gå i en discountbutik som enten Netto, Fakta/365 eller Lidl. :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar