søndag den 5. april 2020

GLS og DAO - seriøse konkurrenter til Postnord

Jeg har tidligere skrevet om, at Postnord er udfordret på leverancen af pakker ifm nethandel. Det er især GLS og DAO, der er seriøse konkurrenter. Dog er der én ting, du skal være opmærksom på, hvis du vil bruge disse firmaer til levering af varer.

Der er nemlig nogle, som begår fejl, så de lover hjemmelevering, og derefter opdager man som modtager af pakken, at leverandøren har valgt levering til pakkeboks.

Det er menneskeligt at fejle. Ingen tvivl om den sag. Fejl kan ske alle steder, så det er som sådan ikke et forsøg på at komme med brok.

Det er nærmere en god vejledning, at man skal huske, at sætte flueben i de rigtige felter undervejs i købsprocessen. For dem, der ikke har egen bil kan weekenden være en udfordring, fordi busserne kører lidt alternativt om søndagen... :-)

Postnord må oppe sig!
Hvis Postnord skal overleve, så skal de til at oppe sig. Der er MANGE PENGE at spare ved at overveje alternativerne, og på sigt vil det være en naturlig konsekvens, at Postnord må bukke under den dag alle har opdaget, at GLS og DAO kan bruges - med fordele for både afsender og modtager af pakkerne.

God dag til alle læserne. :-)

1 kommentar:

  1. Man skal dog være opmærksom på, at selv GLS har sine udfordringer. Ingen transportør er bedre end sit svageste led, og lige pt er det særdeles svært, at trænge igennem, da man i Kundeservice henviser til travlhed...

    På den anden side kan man så glæde sig over, at travlheden formentlig betyder mere omsætning, og dermed større jobtryghed hos den enkelte medarbejder. :-)

    SvarSlet